Combina frigorifica Heinner HCNF-M416DGA+ pareri si review

? Heinner HCNF-M416DGA+ - 416 litri, clasa A+, 41 dB, Full No Frost, display digital
Combina frigorifica HEINNER HCNF-M416DGA+

Product Name: Heinner HCNF-M416DGA+

Product Description: Heinner HCNF-M416DGA+ este o combina frigorifica cu volum de 416 litri si eficienta energetica incadrata in clasa A+. Combina are un sistem Full No Frost, un display digital extern si un nivel al zgomotului de 41 dB.

Brand: Heinner

  • Eficienta energetica
  • Sisteme si functii
  • Calitate/Pret
4.3

Sumar

Combina frigorifica Heinner HCNF-M416DGA+ are un design elegant si volum generos de 416 litri. Display-ul digital extern, nivelul rezonabil al zgomotului si sistemul Full No Frost sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei combine frigorifice produse de Heinner.

Pros

+ design elegant + display digital tactil + sistem Ful No Frost + sistem de iluminare cu led + spatii bine compartimentate + functii de racire si congelare rapida + mod vacanta

Cons

– pretul este destul de mare – eficienta energetica doar A+

Aparatele frigorifice sunt printre cele mai scumpe electrocasnice din casa, de aceea alegerea trebuind sa fie facuta dupa o documentare prealabila. In primul rand va trebui sa stabiliti volumul celor doua spatii interioare in functie de numarul de persoane din casa. Apoi, in functie de buget, veti putea alege un model premium cu eficienta energetica excelenta si tehnologii de ultima generatie, sau o combina mai ieftina cu design clasic si consum energetic mai ridicat. Designul combinei sau frigiderului trebuie de asemenea sa fie luat in considerare, pentru ca decorul bucatariei sa fie unui uniform. O combina frigorifica cu design modern a carei prezentare o veti gasi in continuare este si modelul comercializat sub brandul Heinner.

Combina frigorifica HEINNER HCNF-M416DGA+

Combina frigorifica eleganta

Combina frigorifica Heinner HCNF-M416DGA+ are un design elegant cu manere orizontale integrate in usi si finisaje gri-antracit. Directia de deschidere a usilor este cea clasica, spre dreapta, insa balamalele sunt reversibile, putand sa fie modificate fara prea mult efort. Acest model are un volum de 416 litri impartit astfel: 316 litri spatiului frigorific si 100 litri congelatorului, fiind o combina frigorifica potrivita pentru familiile care au cel putin 4 persoane. Combina are o adancime de 66 cm, o inaltime de 188 cm si o latime de doar 70 cm, putand fi instalata si intr-o bucatarie mai ingusta.

Clasa energetica A+

Heinner HCNF-M416DGA+ are un compresor cu un consum energetic anual de 325 kWh/an care este incadrat in clasa A+, costul estimativ lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 18 lei. Desi are un volum generos, nivelul zgomotului de 41 dB este rezonabil, fiind comparabil cu cel al altor modele cu un pret mult mai ridicat. Sistemul de iluminare cu led din spatiul frigorific are un consum redus de energie si asigura o vizibilitate buna chiar si in partea inferioara. Sistemul de racire al combinei este unul de tip Full No Frost, ceea ce inseamna ca nu mai este necesara decongelarea manuala a congelatorului. 

Spatii interioare bine compartimentate

Frigoderul are in partea inferioara un spatiu care asigura conditii optime de umiditate pentru fructe si legume, care isi vor pastra prospetimea si nutrientii o perioada mai lunga de timp. Cele 3 rafturi din sticla securizata permit depozitarea unei cantitati mari de alimente si se pot ajusta pe inaltime pentru a face loc si vaselor mai inalte. Pe usa frigiderului exista 4 rafturi din plastic care ofera spatiu suficient de depozitare pentru sticle, cutii si borcane de diferite marimi. 

Congelatorul dispune de 2 sertare si un raft in partea superioara unde veti putea sa pastrati caserolele de inghetata si suportul pentru gheata. Capacitatea de congelare este de 12 Kg in 24 de ore, iar pentru alimentele perisabile puteti sa activati functia de congelare rapida. 

HEINNER HCNF-M416DGA+

Display digital extern

Panoul de control extern are un display digital tactil cu afisaj albastru care permite modificarea facila a temperaturilor din cele doua spatii. Veti putea, de asemenea, sa activati modul de vacanta, si functiile de racire si congelare rapida sau sa blocati accesul copiilor la meniu. In cazul in care veti lasa usa frigiderului deschisa veti fi atentionati de un semnal sonor. 

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital tactil

+ sistem Ful No Frost

+ sistem de iluminare cu led

+ spatii bine compartimentate

+ functii de racire si congelare rapida

+ mod vacanta

Puncte slabe

– pretul este destul de mare

– eficienta energetica doar A+

Concluzii

Concluzionand, combina frigorifica Heinner HCNF-M416DGA+ are un design elegant si volum generos de 416 litri. Display-ul digital extern, nivelul rezonabil al zgomotului si sistemul Full No Frost sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei combine frigorifice produse de Heinner.